Ocean Pack Eco 15 Liter - Rosa

Lagerstatus:
Tillfälligt slut
Artikelnummer:
op15ecopin
Varumärke:
Oceanpack
Pris
289 kr
Ännu inte betygsatt Skriv en recension

✔ Alltid fri frakt inom Sverige!
✔ Snabb leverans från vårt svenska lager
✔ Säkra betalningsalternativ via Swish, Kort, Faktura & Paypal

Ocean Pack Dry Bag Eco 15 Liter Rosa - Eco-väskan från välkända Karana är tillverkad av ett tunnare produktionsmaterial som skapar ett något lägre produktpris, utan att tumma på kvaliteten. Robust vattentät väska som skyddar packningen på äventyren!

Färg: Rosa
Packvolym: 15 liter
Mått höjd/bredd: 54cm/36cm
Bredd på avtagbara axelremmar: 2 x 4cm
Vikt inklusive axelremmar: 470 gram

  • Kraftfullt material av Tarpaulin PVC
  • Elektriskt svetsade vattentäta sömmar (EWS)
  • Toppmatning via vattentät RDL-förslutning (Roll-Down Lock)
  • Kraftfulla låsclips & plastspännen
  • Dubbla axelremmar för bekväm och smidig användning

Vattentät ryggsäck, packväska med axelrem som är designad och framtagen för extremt kraftfulla och påfrestande situationer. Alla Oceanpack-väskor är tillverkade av Tarpaulin PVC som är ett segt och beständig material som står emot stickhål och revor från vassa kanter och föremål. Väskorna från Karana är också tillverkade med EWS System (Electronic Welding Seam) vilket garanterar hållbara och 100% täta skarvar som skyddar innehållet i Ocean Pack-väskan. Väskan levereras med kraftfulla spännen, låskopplingar och justerbar samt avtagbar axelrem som garanterat håller.

Öppningen är placerad i toppen av packväskan för bekväm användning i krävande miljöer. Varje Oceanpack har RDL System (Roll-Down Lock) som låssystem  och garanterar att fukt, damm och smuts stängs ute från innehållet i väskan genom att ovankanten rullas ihop flera varv och därefter försluts med kraftiga plastspännen.

Fyller man inte upp sin Oceanpack-väska fullt kan man enkelt komprimera ner volymen på väskan genom att rulla överkanten på väskan flera gånger när man stänger igen den. Detta för att fixera packningen i väskan på ett säkert sätt.

Normal leveranstid är 2-5 dagar på våra lagervaror.

Skriv en recension

Funderar du över något?

Vi hjälper dig gärna! Du får snabbt svar på dina frågor genom att kontakta vår kundtjänst. Vi finns här för att hjälpa dig på bästa möjliga sätt.